Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Τελευταία ενημέρωση: (02/07/2022)

Η σχολή youpass λειτουργεί την ιστοσελίδα https://www.youpass.gr/, η οποία παρέχει την υπηρεσία. Διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο https://www.youpass.gr/

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει από (02/07/2022) και θα παραμείνει σε ισχύ εκτός από   μεταβολές  στο μέλλον, οι οποίες θα ισχύουν αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους σε αυτήν τη σελίδα.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιείται για την ενημέρωση των επισκεπτών του ιστότοπου σχετικά με τις πολιτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών όταν κάποιος αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία μας.

Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των όρων, τότε δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία.

Υπηρεσίες

Η εφαρμογή και οι υπηρεσίες του ιστότοπου περιλαμβάνουν ένα ηλεκτρονικό σχολείο για εκμάθηση γλωσσών, όπου τα μέλη, οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες απευθείας μεταξύ τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι το Youpass δεν αποτελεί μέρος των συμφωνιών διδασκαλίας μεταξύ Φοιτητών και Καθηγητών, ούτε  είναι αντιπρόσωπος. Το YouPass δεν ελέγχει τη συμπεριφορά μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτών και ως εκ τούτου αποποιείται κάθε ευθύνη από την άποψη αυτή στο μέγιστο επιτρεπόμενο από το νόμο όριο.

Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του Δικτυακού Τόπου και της Εφαρμογής και να συμμετάσχετε στις Υπηρεσίες Σύνδεσης και Πληρωμών Εκμάθησης Γλωσσών στο YouPass , πρέπει να εγγραφείτε για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να γίνετε Μέλος. Μπορείτε να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε απευθείας μέσω της Ιστοσελίδας ή της Εφαρμογής.

Η υπηρεσία μας σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε, να συνδέετε, να αποθηκεύετε, να μοιράζεστε και με άλλο τρόπο να διαθέτετε ορισμένες πληροφορίες, κείμενο, γραφικά, βίντεο ή άλλο υλικό. Είστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο και πρέπει να είναι για τα μαθήματα.

 

Περιγραφή διδακτικών υπηρεσιών

Για να παρέχουν μαθήματα, οι εκπαιδευτές πρέπει να δημιουργήσουν μια περιγραφή των Διδακτικών Υπηρεσιών τους στο YouPass .

Εάν επιλέξετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας εμείς, ο δάσκαλος, καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι η σχέση σας με τον ακαδημαϊκό χώρο περιορίζεται στην ιδιότητα μέλους και ανεξάρτητου καθηγητή και όχι για υπάλληλο ή εκπρόσωπο του YouPass  για οποιονδήποτε λόγο αλλά διδάσκετε για το όφελος και  λογαριασμό του YouPass . Το YouPass  δεν ελέγχει ή έχει το δικαίωμα να ελέγχει αλλά εσείς ως μέλος, συμφωνείτε να μην κάνετε τίποτα για να δημιουργήσετε ψευδή εντύπωση ότι έχετε προσυπογράψει ή να ενεργείτε για λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας  το Youpass .

Πληρωμή, Τέλη και Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Η μη χρήση των Υπηρεσιών Πληρωμών σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Πληρωμών μπορεί να σας επιβάλει αστικές και ποινικές κυρώσεις. Εάν αποδέχεστε ή συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Πληρωμών για λογαριασμό μιας εταιρείας ή άλλης νομικής οντότητας, δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε την εξουσία να δεσμεύσετε αυτή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα με αυτούς τους Όρους Πληρωμών και, σε αυτή την περίπτωση, εσείς και Το “σας” θα αναφέρεται και θα ισχύει για την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα.

Όλες οι κρατήσεις πρέπει να συμφωνηθούν εκ των προτέρων με την YouPass . Ο καθηγητής σας θα επιβεβαιώσει την ημερομηνία / ημερομηνίες και ώρα των μαθημάτων τουλάχιστον 24 ώρες πριν. Πρέπει να επιβεβαιώσετε την ημερομηνία και την ώρα απαντώντας στο e-mail του εκπαιδευτή σας τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα.

Όλες οι χρεώσεις και οι συναλλαγές είναι σε Ευρώ, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά. Όλες οι τιμές που εμφανίζονται δημοσίως στην Youpass  περιλαμβάνουν όλες τις αμοιβές, του εκπαιδευτη και του YouPass .

Η YouPass υποχρεούται να επεξεργαστεί την απόδειξη του φοιτητή μόνο για το ποσό που καταβάλλεται στην ιδιά. Το υπόλοιπο ποσό που καταβάλλει ο φοιτητής για το πακέτο διδασκαλίας στον εκπαιδευτή είναι το κόστος των δασκάλων και η YouPass δεν έχει εμπλοκή σε αυτό.

Οι Υπηρεσίες Πληρωμών προορίζονται αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Οποιαδήποτε χρήση των Υπηρεσιών Πληρωμών από άτομα κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά. Χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες Πληρωμών που δηλώνετε και εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών.

Για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Πληρωμών, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για να δημιουργήσετε έναν Λογαριασμό και να γίνετε Μέλος. Αναγνωρίζετε, συμφωνείτε και συμφωνείτε ότι οποιοσδήποτε εξουσιοδοτείτε να χρησιμοποιήσετε τον Λογαριασμό Μέλους σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες Πληρωμών εκ μέρους σας και ότι θα είστε υπεύθυνοι για τυχόν πληρωμές που πραγματοποιούνται από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Οι πληρωμές οργανώνονται χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες πληρωμής με κάρτα ή τις υπηρεσίες τραπεζικής μεταφοράς. Καταβάλλοντας την πληρωμή αποδέχεστε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σχολής Ακαδημίας.

Οι υπενθυμίσεις θα αποστέλλονται τόσο στον φοιτητή όσο και στον εκπαιδευτή, όταν λήξει η ημερομηνία λήξης του πακέτου. Αν δεν υπάρξει καμία ενέργεια από τον Φοιτητή του Εκπαιδευτή, τότε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα στο πακέτο θα ολοκληρωθούν.

ΑΚΥΡΩΣΗ- Επιστροφή χρημάτων

Βάσει των Κανονισμών για τους Συμβάσεις Καταναλωτών (Πληροφορίες, Ακύρωση και Πρόσθετες χρεώσεις) του 2014 (“Κανονισμοί Συμβολαίων Καταναλωτών”), μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά ενός Μαθήματος εντός δεκατεσσάρων (7) ημερολογιακών ημερών (“Περίοδος Ακύρωσης”) από την ημερομηνία αγορά.

Εκτός από τα δικαιώματά σας, προσφέρουμε επίσης την ακόλουθη πολιτική μεταφοράς για το μάθημα (όπου δεν υπάρχει νόμιμο δικαίωμα επιστροφής χρημάτων σύμφωνα με τον Κανονισμό Συμβάσεων Καταναλωτή για το 2014).

Όπου είναι απαραίτητο, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, οι σπουδαστές μπορούν να μεταβούν σε μια εναλλακτική ομάδα ή τμήμα μαθημάτων. Σε περίπτωση που μεταφερθούν σε μεταγενέστερη ομάδα διδασκόντων ή σε διαφορετικό μάθημα, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στην αρχική σας περιοχή μελέτης ή ομάδα εκπαιδευτών και ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος για την επιπλέον περίοδο διδασκαλίας που απαιτείται και οποιαδήποτε διαφορά Δίδακτρα μαθήματος.

Οι μεταφορές θα βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του παροχέα κατάρτισης και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και την καταβολή των σχετικών τελών μεταφοράς. Μπορείτε να μεταφέρετε μόνο μία νέα ομάδα μαθημάτων ή εκπαιδευτών μία φορά.

Μετά από οποιαδήποτε αναβολή από εσάς, η περίοδος ακύρωσης του καταναλωτή παραμένει σε ισχύ σε σχέση με την αρχική Ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, όπως ορίζεται στην αρχική παραγγελία. Αν αποφασίσετε να τερματίσετε την πορεία σας και δεν θα παρακολουθήσετε το υπόλοιπο της προπαραγγελίας ή / -αποπληρωμένα μαθήματα, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Τεχνικές απαιτήσεις

Πριν από το πρώτο μάθημα, πρέπει να εγκαταστήσετε σωστά το Skype ή / και την online πλατφόρμα στον υπολογιστή σας. Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στα μαθήματα μας, πρέπει να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα Skype ή / και online και να προσθέσετε τον καθηγητή μας στη λίστα επαφών σας.

Απαιτείται ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο για την εξασφάλιση της ποιότητας του ήχου και του βίντεο. Σε περίπτωση αργής σύνδεσης στο Internet (κακή ποιότητα ήχου / βίντεο), ο δάσκαλος μπορεί να σας ζητήσει να απενεργοποιήσετε την κάμερα για να επιτύχετε καλύτερη ποιότητα ήχου.

Αλλαγές

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Εάν μια αναθεώρηση είναι σημαντική, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε προειδοποίηση τουλάχιστον 30 ημερών πριν από την έναρξη ισχύος οποιωνδήποτε νέων όρων. Αυτό που αποτελεί υλική αλλαγή θα καθοριστεί κατά την απόλυτη κρίση μας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το πρότυπο κανάλι μας για όλες τις καταγγελίες είναι μέσω του “email info@youpass.gr” Οι ώρες γραφείου είναι από τις 8 π.μ.-20 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο 9.30πμ – 4.30μμ

Οποιεσδήποτε καταγγελίες σχετικά με οποιαδήποτε σύμβαση πίστωσης που ενδεχομένως έχετε συνάψει διέπονται από τη διαδικασία υποβολής παραπόνων χρηματοδότη.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τους παρόντες Όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@youpass.gr